BLI EN DEL AV VÅRT TEAM

Vi letar alltid efter passionerade, duktiga medarbetare som vill utvecklas tillsammans med oss! Följ med på vår tillväxtresa- titta igenom vår careerpage och se vilka möjligheter det finns hos oss!

VÅR HISTORIA

Från familjeägt entreprenörsbolag – till ledande fullservice inom dentalbranschen. Unident grundades 1992 av Marcus and Christian Nordvall, söner till en tandläkare och en tandhygienist. Bolaget har sedan dess utvecklats till en fullserviceleverantör i dentalbranschen med stark närvaro i hela den nordiska regionen. Unident har verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Huvudkontoret ligger i Falkenberg på den svenska västkusten och övriga kontor finns i Stockholm, Västerås, Horten, Köpenhamn och Helsingfors.

VART VI ÄR IDAG

Idag har bolaget ca 250 anställda i den nordiska regionen och omsätter +800 miljoner SEK. Vi är den snabbast växande dentala helhetsleverantören i Norden. Unident är en del av Nuent Group, en växande tandvårdsgrupp ägd av Triton. Med denna stabila ägarkonstellation har vi en stark grund för att driva utvecklingen inom tandvårdsindustrin framåt.

DET HÄR ÄR VI

Vår kultur definieras av tre väl definierade värdeord, framtagna av våra anställda.  Våra värderingar är det som guidar oss i vårt dagliga arbete. Våra värderingar hjälper oss att välja rätt i olika situationer, på alla nivåer och i alla typ av beslut i vår organisation. Unidents värdeord är enkla att förstå- men likväl fundamentala och viktiga. Våra värderingar uttrycker vår tro på vad det är som skapar en bra arbetsplats där man kan utvecklas individuellt och tillsammans. En högpresterande kultur som maximerar organisationens fulla potential.

Innovative

We´ll back good ideas up!

Som en Uniployee bör vi alltid stödja våra kunder. Vi bör vinna våra kunders förtroende och konsekvent hålla våra åtaganden. Vi bör alltid ta ansvar och vara stolta över vårt arbete samt vara ansvariga för vårt beteende.

Innovative

Reliable

We´ll back our customers up!

Som en Uniployee bör vi alltid omfamna möjligheter att lära och förbättra oss. Vi har en stark affärsmässig inställning och är nyfikna och kreativa – alltid med viljan att förändras.

Reliable

Teamworking

We´ll back each other up!

Som en Uniployee tror vi alltid på kraften i att arbeta tillsammans – som ett enhetligt Unident-team. Vi vet att ett starkt team alltid kommer att prestera bättre än starka individuella insatser. Vi är medkännande – alltid med ett leende och en hjälpande hand.

Teamworking

Lediga tjänster

Nedan hittar du alla våra lediga tjänster just nu. Om du hittar något som passar, skicka in en ansökan idag!

Jobbtitel
Jobbkategori
Plats
Ansök senast
Plats: Falkenberg HQ
Ansök senast: 2024-06-27

Är du vår nästa säljledare? Har du erfarenhet av att framgångsrikt coacha och leda innesälj? Vill du arbeta i en spännande bransch tillsammans med ett kompetent team? Då är detta rollen för dig!

Plats: Stockholm
Ansök senast: 2024-06-27

Är du vår nästa säljledare? Har du erfarenhet av att framgångsrikt coacha och leda innesälj? Vill du arbeta i en spännande bransch tillsammans med ett kompetent team? Då är detta rollen för dig!

Hittar du inte det du söker?

Gör en spontanansökan här.

Kandidatportal

Har du tidigare sökt en tjänst eller anmält ditt intresse för att arbeta hos oss - här kan du se dina grunduppgifter, tidigare ansökningar. Du kan även begära borttagning av din data. Ange din e-postadress för att nå din profil.

Vi har skickat ett e-postmeddelande med instruktioner om hur du kommer åt din kandidatportal. Om du inte har fått e-postmeddelandet inom 5 minuter, kontrollera din skräppostmapp. Om du inte får något e-postmeddelande beror det antagligen på att vi inte har lagrat någon information om dina tidigare ansökningar.
Något gick tyvärr fel, testa gärna igen lite senare.

Dina förmåner som vår kollega

Här är några anledningar till varför du borde välja att jobba med oss!

Kollaborativ arbetsmiljö

Hos oss värdesätter vi samarbete och ger alla möjlighet att få göra sina röster hörda! Vi har återkommande medarbetarundersökningar och utvecklingssamtal.

 

Internationell miljö

Att jobba hos oss innebär att bli del av en internationell och välkomnande team som består av ca 250 medarbetare i 4 länder. Våra kunder finns i hela norden och våra leverantörer finns över hela världen!

Fantastiska kollegor

Det är viktigt att ha kul på jobbet och det värdesätter vi högt. Tillsammans skapar vi en vänlig och trivsam miljö. 

Tydlighet och målstyrning

Vi tror på att alla ska känna sig delaktiga i våra övergripande mål. Därför har alla som arbetar hos oss en personlig plan där mina mål är kopplade till bolagets.

Firar framgångar

Framgångar i alla slag är viktiga och värda att uppmärksamma! Hos oss firas det på olika sätt, stort som smått. 

Flexibel arbetstid

För att kunna upprätthålla en bra balans mellan arbete och privatliv har många som arbetar hos oss flexibla arbetstider och  för de som har möjlighet kan man också arbeta hemifrån. 

Hälsosam livsstil

Vi tror på en hälsosam och balanserad livsstil. Därför erbjuder vi friskvårdsbidrag till alla våra anställda.  Samt uppmuntrar wellness aktiviteter.

Personalrabatter

Som anställd får du exklusiva rabatter på hela vårt sortiment! (Mer saker än du tror kommer att hitta sin väg till ditt badrumsskåp).

MÖT VÅRA MEDARBETARE

Isac Persson

I rollen som Warehouse operator arbetar Isac Persson med allt inom lagerarbete som exempelvis in- och utleverans. Isac är även Teamleader på lagret vilket innebär att han exempelvis ansvarar för att pussla ihop veckan genom att ha rätt mängd anställda samt att stötta i alla olika frågor som kan dyka upp under dagen. Mer specifikt kan en vanlig dag som Teamleader enligt Isac starta med ett morgonmöte, sedan är det fullt upp med att stötta upp i de olika grunduppgifter som finns inom in- och utleverans. Dagen avslutas sedan med lite planering. Isac började arbeta på Unident i april 2021 och har utöver sin nuvarande roll även hjälpt till och stöttat upp på RMA-avdelningen under en period. Det bästa med rollen som Warehouse operator och Teamleader menar Isac är alla utmaningar som han känner motiverar honom, och det bästa med Unident som arbetsplats är alla kollegor samt kommunikationen, vilket är något han värdesätter högt. När han inte är på jobbet uppskattar han att umgås med familj och vänner samt att spela diskgolf!

Isac Persson

Linda Duphorn

I rollen som Tender-manager och Salespecialist inom Wand ansvarar Linda Duphorn för upphandlingar samt att utbilda, föreläsa och sälja Wand som är en datorstyrd bedövning. Linda har arbetat på Unident sedan 1998 och varit med på resan från att vara ett litet familjeägt bolag till att nu vara en ledande fullservice partner inom dentalbranschen i Norden. Utöver dagens tjänst har Linda även arbetat som utesäljare samt inom kundtjänst/innesälj, och är i grunden utbildad tandsköterska. Det bästa med hennes roll idag menar hon är att man får det bästa av båda världar, både kundkontakt genom Wand och det administrativa genom roliga och utmanande uppgifter inom upphandling. Linda beskriver Unident som ett innovativt företag som alltid vill utveckla tandvården och erbjuder utveckling och stimulerande arbetsuppgifter för de anställda. Mycket av det menar Linda gör Unident till en bra arbetsplats tillsammans med att det finns engagerade och kunniga medarbetare, att känslan är familjär samt att det är väldigt högt i tak och att man har roligt tillsammans. Utanför jobbet gillar hon att träna, kolla på fotboll, umgås med familj/vänner och sen blir det gärna någon skidsemester varje år.

Linda Duphorn

Marcus Marcussen

På Unident ApS arbetar Marcus Marcussen som IOS Trainer och med IOS support. Marcus är tandtekniker i botten och har 16 års erfarenhet med sig inom CAD/CAM och har varit en del av Unident sedan 2022. Marcus arbetsuppgifter är varierande och innebär till stor del installation och utbildning av scanners ute hos kund vilket är just de delar som han brinner lite extra för. Utöver det tar han även fram och håller i kurser för våra kunder kopplat till scanners. Det bästa med Unident är enligt Marcus alla kollegor och att vara en del av ett fantastiskt team. Det är just detta, ett grymt teamwork och alla produkter han arbetar med som gör Unident till en bra arbetsplats. Utanför arbetet är interiör och design stora intressen som Marcus gärna ägnar sin tid åt.

Marcus Marcussen

Följ oss via våra sociala kanaler!